Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:10
Nästa

Avbryt
Försök igen

Bekräftat: van de Beek återvänder till Man United

Sillybloggen

Manchester United-floppen Donny van de Beek, 27, gick i vintras på lån till Eintracht Frankfurt fram till i sommar, samtidigt som en köpoption skrevs in i överenskommelsen.

Nu bekräftar van de Beeks agent Guido Albers att Frankfurt inte kommer att utnyttja köpoptionen. Därmed kommer spelaren till att börja med återvända till United, innan det troligen blir en ny flytt.

– Frankfurt har fortfarande en option fram till den 30 juni, men de kommer inte att utnyttja den. Officiellt går han nu tillbaka till Manchester United och jag är i diskussioner med honom. Donny vill inte stanna i Premier League, då United heller inte vill det. Det är inte ett bra val för honom, säger Albers till ESPN.

Van de Beek kom till United från Ajax under 2020, och har tidigare även varit på lån hos Everton. Han har kontrakt till sommaren 2025. Totalt sett har han gjort 62 matcher med United.

Annons
Publicerad 2024-05-12 23:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto