Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:35
Nästa

Avbryt
Försök igen

Officiellt: Sandviken lånar Croon

Sillybloggen

Max Croon har imponerat i Djurgårdens ungdomsled och fick inför säsongen ett lärlingskontrakt med Blåränderna. Det har inneburit att han har tränat med A-truppen under våren, men nu står det klart att han kommer att lånas ut från klubben för att testa vingarna i matchspel.

Under torsdagsförmiddagen meddelar Djurgården på sin officiella hemsida att man lånar ut 18-åringen till superettan-laget Sandviken via ett samarbetsavtal.

Samarbetsavtalet innebär att Croon är tillgänglig för matchspel i både Djurgården och Sandviken, där han är spelklar till helgen.

– Jag hoppas att jag får chansen. Deras målvakt åkte ju på en utvisning i förra matchen och jag känner mig redo för uppgiften. Jag kommer att träna med Sandviken under fredag och lördag och eventuellt spela matchen på söndag. Det är där vi befinner oss i nuläget och sedan får vi se vad som händer efter det, säger Croon på Djurgårdens hemsida.

Annons
Publicerad 2024-05-16 10:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto