Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Vasquez i övergångssåpa - uppges vara på väg till Stoke

Andra ligor och cuper

Andres Vasquez, 21, uppges vara på gång till Stoke.
Själv tycker huvudpersonen att hela historien är mycket märklig – och är inställd på att stanna i FC Zürich.
- De har sagt att de ska satsa på mig nästa säsong, säger han till fotbollskanalen.se.

Under måndagen kom uppgifter i flera tidningar, bland annat i engelska Daily Mail, om att förre IFK Göteborgsspelaren Andres Vasquez ska vara nära spel i Premier League-laget Stoke City. Källan till dessa uppgifter ska vara Andres själv, men till fotbollskanalen.se förnekar han att han uttalat sig om Stoke tidigare.

- Jag läste i en peruansk tidning att jag var på väg dit, att jag hade sagt till Aftonbladet att de var intresserade av mig. Men jag aldrig sagt eller uttalat mig om det. Så det jag har hört om Stokes intresse verkar komma från något jag själv har sagt, som jag inte har sagt.

Om Stoke nu ändå skulle vara intresserade. Hur ser du på det?

Annons
- Det är klart det är kul och smickrande när en klubb i Premier League vill ha en.

Andres Vasquez fick ett proffskontrakt med FC Zürich 2007 efter sitt omtalade konstmål mot Örebro. Tiden i Schweiz har inte blivit som han önskat. Han har fått sparsamt med speltid och rykten har florerat om att han ska söka sig vidare. Han har två år kvar på kontraktet med FC Zürich.

- Jag har en dialog med Zürich och vi samarbetar fortfarande. De säger att de ska satsa på mig nästa säsong, säger Vasquez.

- Jag är inställd på att stanna. Jag är motiverad. Vi ska ju spela i Europa nu och det känns spännande att kanske få spela i Champions League. Men nu öppnar transferfönstret så vi får se vad som händer.

Andres Vasquez utesluter i alla fall en flytt hem till allsvenskan.

Publicerad 2009-06-08 kl 15:10
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto