Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Reals sportchef om Zlatan, Villa, Forlan, Alonso och Ribery

England

Real Madrid kommer inte att värva Zlatan Ibrahimovic eller Diego Forlan.
- Vi har två eller tre alternativ men det är inte någon av de här spelarna, säger sportchef Jorge Valdano till Radio Marca.

Real Madrid har värvat Kaka och är på god väg att kamma hem Cristiano Ronaldos signatur. Presidenten Florentino Perez har lovat fler tunga namn.

Men i en intervju med Marca förklarar i dag klubbens sportchef Jorge Valdano att det inte lär bli någon av Zlatan Ibrahimovic, Diego Forlan, Franck Ribery eller Xabi Alonso. Fast allt är förstås förhandlingsbart...

- Vi har två eller tre alternativ men det är inte någon av de här spelarna, säger sportchef Jorge Valdano på frågan om klubben är ute efter Zlatan Ibrahimovic eller Diego Forlan.

Om David Villa.
Valencia lär ha fått ett bud från Barcelona där Martin Caceres och Bojan Krkic (på lån) ska gå åt andra hållet . Samt 400 miljoner kronor.

Annons

- Om jag vore Valencia skulle jag ta det budet eftersom vi inte har en chans att gå så högt och inte heller kommer försöka pressa det dit, säger Valdano till Radio Marca.

Om Franck Ribery.

- Zidane pratar otroligt gott om Ribery och det fanns intresse ett tag. Men det är svårt nu eftersom de (Bayern München) har satt en astronomisk prislapp och de inte vill sälja honom.

Om Xabi Alonso

Argentinaren säger sig även ha gett upp hoppet om att värva Xabi Alonso från Liverpool. Men understryker sitt intresse.

- Det är alltid svårt att värva spelare, även fast det kanske inte verkar så med tanke på hur snabbt vi värvade Kaka och Cristiano Ronaldo. - Liverpool gjorde ett uttalande på söndagen och det verkar som de inte vill sälja honom, så det kommer bli svårt för honom att sluta upp här.

- Jag har alltid gillat honom, enda sedan jag kom till Real Madrid första gången. Jag gjorde ett rejält försök att få honom hit för några år sedan, men när jag lämnade klubben så gick affären upp i rök.

Annons

- Liverpool värderade honom till 180 miljoner kronor senaste året eftersom de inte ansåg att han var en viktig spelare. Men nu är han det. De har gett honom fler chanser och han har gett en magnifik respons.

Om David Silva. - Jag vet inte vad Valencia ska göra. Jag har läst att han inte är till salu.

Vad som är ren förhandlingstrategi får var och en läsa in.

Publicerad 2009-06-16 kl 17:36
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto