Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Silly Season onsdag – Dixon vill lämna Malmö

Allsvenskan

Parallellt med U21-succén snurrar Silly Season-karusellen vidare på FotbollDirekt.se. Dagens hetaste är att MFF:s mittbacksrese Jimmy Dixon vill lämna klubben.

Elfsborg mittfältare Elmin Kurbegovic är mycket nära en utlåning till italienska Serie-C klubben Novara. Förhandlingar har pågått en längre tid, men affären uppges vara i hamn inom en vecka. (FotbollDirekt.se)

Malmös mittback Jimmy Dixon meddelar idag att han vill lämna klubben efter säsongen för att testa vingarna i en större europeisk liga. Konkreta anbud saknas dock i dagsläget. (Sport-Expressen)

La Liga-proffset Henok Goitom tränar med AIK. Anfallaren är hemma i Sverige på semester och passar på att håll igång med Solnaklubben. (Sport-Expressen)

Örgryte har en brasilianare på provspel . 21-åringen kommer närmast från spel i den brasilianska andra divisionen. (Ois.se)

Annons

Norgeproffset Joel Riddez har öppnat för en flytt till Djurgården . Försvararen från Strömsgodset började sin karräir i DIF och spelade där fram till 2001. (Fotbollskanalen.se)

Grekiska uppgifter uppger att U21-landslagets kapten Mattias Bjärsmyr skulle vara klar för toppklubben Panathinaikos . (Gt.se)

Hammarby har bjudit in vänsterbacken Viktor Agardius från Kristianstads FF i divison ett för provspel. 19-åringen som tidigare provtränat med Helsingborg får nu chansen att visa upp sina kvaliteter för Bajen under tre dagar i juli. (Kristianstadbladet.se)

Tottenhams svenska målvaktslöfte Oscar Jansson är hemma i Sverige och håller igång med Örebro SK. (Oskfotboll.se)

Publicerad 2009-06-24 kl 17:21
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto