Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Straffsumparen Molins: Det har hänt större spelare än mig

Landslag

GÖTEBORG. Guillermo Molins kom in i halvtid och var högst delaktig i Sveriges mirakelvändning – ändå slutade det så illa när han missade den avgörande straffen.
- Det har hänt större spelare än mig och det är inget problem med det, säger han till fotbollskanalen.se.

Efter Sveriges straffsparksförlust mot England var det mycket snack om vem som ville eller inte ville slå en straff. Guillermo Molins, som brände den avgörande, tvekade inte.

- Jag fick frågan och då sa jag ja direkt, säger han.

Kan du beskriva straffen?

- Jag hade bestämt vilket hörn jag skulle lägga den i och försökte lägga den så nära stolpen som möjligt. Tyvärr går den i stolpen. Det har hänt större spelare än mig och det är inget problem med det.

Vad kände du då?

- Det får du tänka ut själv.

Men allt var inte nattsvart för Molins, även om det kanske känns så nu. Malmöiten kom in i halvtid vid ställningen 3-0 och var väldigt delaktig i Sveriges totalt makalösa upphämtning. En anledning till upphämtningen var just bytena då Molins och Labinot Harbuzi kom in på planen.

Annons

- Vi fick inte fart i laget. Vi är två spelare fulla av energi som har spelat lite i turneringen. Vi ville visa vad vi kunde och det gjorde vi.

Publicerad 2009-06-26 kl 22:44
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto