Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

"Charlie Davies klar för Sochaux"

Allsvenskan

Charlie Davies uppges vara klar för Sochaux.
Enligt franska L´Equipe har Hammarbyanfallaren skrivit på ett fyraårskontrakt.

Han har drömt om att flytta till en större klubb än Hammarby. Till än större liga än allsvenskan. Nu verkar Charlie Davies ha fått sin önskan uppfylld. L´Equipe skriver att amerikanen är klar för franska Sochaux – och att ett fyraårskontrakt är undertecknat.

En övergång till Sochaux har varit på gång en längre tid. Men Hammarbys vd Michael Andersson och agenten Oliver Cabrera, som Hammarby har anlitat för att föra klubbens talan, har beskyllts för att leta andra intressenter.

23-årige Davies kom till Hammarby 2007 och har gjort 21 mål i allsvenskan. Den här säsongen har det blivit fyra mål på nio matcher. Den senaste tiden har han varit avstängd på grund av ett tilltag mot Örebros Michael Almebäck.

Annons

Charlie Davies har under tiden spelat med USA:s landslag. Han bidrog till att laget skrällde sig till final i Cofederations Cup genom att göra mål mot Egypten. Så sent som i lördags nätade han mot Grenada i 4-0-segern mot Grenada.

Publicerad 2009-07-09 kl 13:46
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto