Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från Serie A på TV4 Play

Italiensk media: Barcelona i Milano för Zlatan-köp

Italien

Enligt Gazzetta dello Sport är Barcelonabossarna Joan Laporta och Txiki Beguiristain i Milano för att diskutera ett köp av Zlatan Ibrahimovic med Inter.

Affären verkade ha runnit ut i sanden men plötsligt poppar ryktet om Zlatans flytt till Barcelona upp igen.

Under sommaren har Zlatan Ibrahimovic kopplats ihop med Barcelona, Real Madrid, Chelsea och Manchester United - men det var Barcelona som verkade hetast.

Efter ett tag lugnade spekulationerna och ryktesspridningen ner sig för att nästan dör ut och på senare tid har ett och annat rykte om en flytt till Premier League dykt upp.

Men nu kan man nog räkna med att det kommer att flamma upp nya heta rykten efter att Gazzetta dello Sport hällt nytt bränsle på den silly season-eld som brunnit runt Zlatan Ibrahimovic. Enligt den italienska tidningen har alltså Joan Laporta och Txiki Beguiristain, president respektive fotbollsdirektör, i Barcelona åkt till Milano för att diskutera ett köp av Zlatan Ibrahimovic.

Annons

Et annat tänkbart scenario är att Barcelona ska diskutera Aleksander Hleb som ryktats vara påväg från Barcelona till Inter.

Sant eller inte? Fortsättning lär följa.

Publicerad 2009-07-17 kl 00:07
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto