Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från La Liga på TV4 Play

Zlatan till Barca: ”Offentligt om 2-3 dagar”

Spanien

Enligt uppgifter till fotbollskanalen.se från Barcelona kommer ingenting om förhandlingarna om Zlatan Ibrahimovic mellan Barcelona och Inter offentliggöras förrän om 2-3 dagar.

Inter och Barcelona har en dialog men ingenting är klart än, säger klubbarna. Barcelonatidningen Sport skriver att klubbarna är överens och att en affär är nära.

Enligt uppgifter till fotbollskanalen.se kommer dock inget att offentliggöras förrän om två-tre dagar då det fortfarande återstår en del pusselbitar som ska läggas på rätt plats.

En av de bitarna är Samuel Eto’o som enligt fotbollskanalen.se:s uppgifter kan komma att ta sig till Milano under fredagen för att träffa Inter.

Zlatan Ibrahimovics agent, Mino Raiola, vill, enligt Expressen, inte kommentera förhandlingarna. Men fotbollskanalen.se kan nu avslöja att Raiola fanns med på det privatflyg som Barcelonapresidenten Joan Laporta flög hem med från förhandlingarna i Milano.

Annons

Först för att medverka på sin klient Maxwells presentation, men ska också vara med i förhandlingarna om detaljerna för om de sista detaljerna gällande Zlatan Ibrahimovic.

Barcelonas tränare Pep Guardiola ser gärna att en affär blir klar i helgen då han vill ha sin trupp klar i nästa vecka.

Publicerad 2009-07-17 kl 15:39
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto