Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Silly Season tisdag - AIK-försvarare lämnar

Allsvenskan

En av AIK:s försvarare har hittat ny klubb, MFF fortsätter att hitta talanger i Mälardalen och ny klubb snart klar för bänkat ÖSK-proffs. Det och mycket mer i tisdagens Silly Season.

Patrik Bojent lämnar AIK för spel med Öster resten av säsongen. Öster huserar numera i division I Södra men har som ambition att ta sig uppåt i seriesystemet igen. Enligt klubbens ordförande Claes Lövgren är övergången klar till 99 procent.
(FotbollDirekt.se)

Ännu en ung spelare från mälardalsregionen är på väg till Malmö FF. Denna gång rör det sig om 18-årige högerbacken Filip Stenström från Västerås SK som just nu tränar med skåneklubben.
(Skånska Dagbladet)

Halmstad har gjort klart med isländske mittfältaren Jonas Gudni Saevarsson som ersättare till flyktade mittfältaren Andreas Johansson. Saevarsson har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till 2012.

Annons
(FotbollDirekt.se)

Emra Tahirovic, som under våren spelade med Örebro SK, efter att han blivit utlånad från FC Zürich är på väg att ge upp allsvenskt spel helt och hållet. I stället lutar det åt att det blir en flytt till Portugal för hans del.
(Nerikes Allehanda)

Finländaren Toumo Turunen är nu helt klar för IFK Göteborg. Han kan debutera redan till helgens match mot Trelleborg.
(FotbollDirekt.se)

Gefles tränare Pelle Olsson ser ingen anledning till att gå ut på spelarmarknaden för att hitta förstärkningar, då hans två ordinarie anfallare Amadou Jawo och Hasse Berggren skadat sig.
(FotbollDirekt.se)

Trelleborg kan bli nästa klubbadress för Malmö FF:s mittfältstalang Joakim Nilsson, som just nu är utlånad till Mjällby. Samtal ska ha förts mellan honom och TFF.
(Trelleborgs Allehanda)

Publicerad 2009-07-21 kl 16:49
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto