Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Manchester City in i jakten på Rasmus Elm: "Det har blivit lite upphaussat"

Allsvenskan

Everton och Fulham är intresserade av Rasmus Elm. Nu har de fått konkurrens av stenrika Manchester City som ska kolla på Elm när Kalmar möter Elfsborg.
- De är i Sverige och ska se matchen, mer än så är det inte, säger Elms agent Patrick Mörk till fotbollskanalen.se

Intresset för Rasmus Elm är stort bland klubbar ute i Europa och nu har en riktig tungviktare gett sig in i jakten på Kalmarmittfältaren.

Nyrika Manchester City som under sommaren handlat för hundratals miljoner är precis som engelska rivalerna Everton och Fulham intresserat av Rasmus Elm.

Men Elms agent Patrick Mörk försöker att tona ner uppståndelsen en smula.
- Det har blivit lite upphaussat, säger han.
- De är i Sverige och ska se matchen, mer än så är det inte, fortsätter han.

Har de varit i kontakt med dig i egenskap av Rasmus Elms agent?
- Ja, men man pratar med många klubbar det är en del av jobbet och det är många klubbar som tittar på många spelare. Men det är klart. Kommer en klubb som Manchester City så är det inte så många spelare som är aktuella. Åker de till Sverige så är det ingen vågad gissning att de är här för att kolla på en av Europas bästa U21-spelare.

Annons

Har de kommit med ett bud?
- Nej, jag ska säga precis som det är. De har varit i kontakt med mig, men de är här för att se matchen inget mer. Det är inget som säger att de ens kommer med ett bud efteråt, säger Mörk.

Kan andra klubbar konkurrera med Manchester Citys plånbok om de skulle lägga ett bud?
- Man ska veta att Rasmus är speciell och skulle inte låta sig bländas av några pengar och tänka ”wow”. Han är eftertänksam och smart och skulle kritiskt granska om det är rätt liga och om det är rätt storlek på klubb för honom, säger Patrick Mörk.

Enligt Expressen kommer dessutom Fulhams manager Roy Hodgson att vara på plats på Fredriksskans när Kalmar möter Elfsborg på söndagskvällen.
- Han eller någon från deras absoluta ledning kommer nog att vara på plats, säger KFF-ordföranden Johnny Petersson, till Expressen.

Annons
Publicerad 2009-08-02 kl 14:39
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto