Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

EXKLUSIVT – "Chippen" om Mjällby: Noll sanning

Allsvenskan

Christian Wilhelmsson blev chockad i dag.
Aftonbladet körde hårt på ”nyheten” att han ska flytta hem till Mjällby.
- Jag fattar ingenting, det är noll sanning i det, säger ”Chippen” Wilhelmsson till fotbollskanalen.se.

I lördagens Aftonbladet skriver tidningen att Christian Wilhelmsson är på väg hem till superettans ledarlag Mjällby och att klubben redan talat med den saudiska klubben Al Hilal som mittfältaren spelar för.

- Jag vaknade i morse och fick den här chocknyheten. Varför drabbas jag av detta? Jag fattar ingenting, det är noll sanning i det. Noll. Noll, säger Wilhelmsson.

- Ibland när det skrivs en del sådana här saker kan det finns något som stämmer men här är det noll. Vet inte var det kommer ifrån.

Christian Wilhelmsson har precis återvänt till Sverige för nästa veckas landskamp efter ett träningsläger i Österrike med Al Hilal och blev minst sagt överraskad.

Annons

- Det känns helt orimligt. Jag har en jättebra relation med Mjällby och är med i klubbens riskkapitalbolag och är med och diskuterar värvningar. Men att detta skulle vara på gång eller att det ska ha pratas om min framtid…ja, det stämmer överhuvudtaget inte alls.

- Visst har man skämtat med när gubbarna på Strandvallen frågat om man kommer hem nu när Mjällby är på väg upp och sedan har vi skrattat åt det.

Fast Christian Wilhelmsson är inte alls inriktad på att vända hem från Al Hilal och Saudiarabien även om livet där är annorlunda. Han har kontrakt två år till och laddar för fullt inför nästa säsong.

- Jag har haft en bra uppbyggnad och känner mig i bra form och ser fram emot att spela igen, säger han.

Men Mjällby är din klubb, eller hur?

- Visst är det min klubb och det vore kul att spela där i framtiden men när det är aktuellt har jag inte aning om, det är i varje fall inte nära.

Annons

Närmast väntar Sverige-Finland i Stockholm för Wilhelmsson.

- Det ska absolut bli skoj och vi har en viktig höst framför oss där vi ska kämpa varje minut för att försöka nå VM.

Publicerad 2009-08-08 kl 16:04
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto