Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

EXTRA: Aral lämnar Dif - ersätts av sportkommitté

Allsvenskan

Sportchefen Göran Aral har efter att ha erbjudits att ta över ungdomsverksamheten lämnat Djurgården, enligt uppgifter till fotbollskanalen.se. Han ersätts av en sportkommitté med bland andra vd:n Alf Johansson. Nu väntar troligen en rättslig strid mellan klubben och Göran Aral.

Djurgårdens sportchef Göran Aral var inte intresserad när klubben ville flytta honom till ungdomsverksamheten. Det hela slutar med att han lämnar klubben och nu kommer det enligt uppgifter till fotbollskanalen.se bli en advokatsak att reda ut.

Sportkommittén ska backa upp tränarparet Andrée Jeglertz och Steve Galloway i klubben som genomgår en tuff tid och för närvarande parkerar på kvalplats i allsvenskan.

Det har funnits ett missnöje bland spelarna att han inte har varit delaktig i jobbet. Och det är en av anledningarna till att styrelsen har tagit det här beslutet att omplacera honom vilket han inte accepterar.

Annons

Aral var förre ordföranden Bosse Lundqvists man och var med under klubbens storhetstid i början av 2000-talet.

Djurgården har haft det tufft hela säsongen och redan i juni hoppade Zoran Lukic, som var ny inför säsongen, av jobbet som en av två tränare bredvid Jeglertz.

Fotbollskanalen.se har utan framgång sökt Göran Aral, ordföranden Per Darnell, vd Alf Johansson och informationschef Jonas Riedel.

OLOF LUNDH
KARL ROMANUS

Publicerad 2009-08-12 kl 00:01
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto