Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

David Elm på väg utomlands

Allsvenskan

Viktor har redan flyttat, Rasmus är extremt het och nära en övergång – nu kan fotbollskanalen.se avslöja att Kalmar FF även ser ut att tappa David Elm. Klubbar från tre länder jagar anfallaren.

I skuggan av lillebröderna Rasmus och Viktor har David Elms tillvaro varit ganska anonym i Kalmar FF. Viktor lämnade klubben för Heerenveen i höstas, Rasmus är högaktuell för en övergång och nu kan Kalmar FF även tappa David Elm.
Enligt uppgifter till fotbollskanalen.se vill klubbar i Holland, Österrike och Tyskland värva anfallaren och det är inte omöjligt att han flyttar utomlands redan under detta transferfönster.
Det har tidigare skrivits om IFK Göteborg, men enligt fotbollskanalens uppgifter är en utlandsflytt hetare.

Spelaren har ett utgående kontrakt och det är inte omöjligt att Kalmar FF kommer att ställas inför samma val som för ett år sedan med brodern Viktor. Då valde klubben att nobba övergångssumman och istället spara spelaren i guldjakten. Nu, när man står inför att förlora Rasmus Elm, är det inte omöjligt att man väljer bort pengarna och sparar David för att undvika en total kollaps.

Annons
Publicerad 2009-08-15 kl 12:03
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto