Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Wenger: Vi kan värva de bästa spelarna

England

Arsenal har inte varit lika aktivt som toppkonkurrenterna på marknaden i sommar och har sålt många av sina bästa spelare de senaste åren. Men Arsene Wenger menar att man kan locka de bästa spelarna till London.
- Det finns fortfarande spelare som vill komma till Arsenal, för de gillar sättet vi spelar och att vi utvecklar dem, säger han på klubbens hemsida.

I somras sålde ”The Gunners” Emmanuel Adebayor och Kolo Toure till Manchester City och under tidigare säsonger har man sålt bland andra Thierry Henry, Patrick Vieira och Fredrik Ljungberg, för att nämna några. Samtidigt har man inte samma budget som Chelsea, och Manchester-klubbarna United och City för att värva nyttt.

Men enligt Arsene Wenger kan man ändå varva bra spelare.

- De känner att de får tillgång till spel på den högsta nivån, så jag tycker inte vi har ett handikapp, säger han.

Wenger fortsatte att diskutera världens talanger och menar att det finns få spelare som skulle vägra att flytta till Norra London.

Annons

- Markanden idag är en världsmarknad, så man kan alltid hitta bra spelare, menar han.

- Det finns bara några få spelare som har pris vi inte kan nå – kanske tio i hela världen, för resten, har vi tillgång till på marknaden.

Publicerad 2009-08-17 kl 09:56
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto