Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

''AIK:s succémålvakt klar för Rosenborg''

Allsvenskan

AIK:s Daniel Örlund har skrivit på för Rosenborg. Det uppges i dag, bara timmarna före det fortsatta gulddramat mot Örebro i kväll.

– Vi har bestämt att vänta med alla uttalanden, säger agenten Patrik Mörck till Sportbladet som avslöjar affären.

Daniel Örlund är förlorad för svensk fotboll. Stämmer uppgifterna flyttar han efter säsongen till de överlägsna norska mästarna. Sportbladets källa lovar att ett flerårigt kontrakt är påskrivet.

– Vi har bestämt att vänta med alla uttalanden till efter säsongen och det kommer vi hålla, säger Örlunds agent Patrik Mörck.

Värvningen av Örlund är logisk för Rosenborg med utgående kontrakt för målvakterna Espen Johnsen och Alexander Lund Hansen. Men inte nog med det - ettan Rune Almenning Jarstein ser ut att vara på gång ut i Europa. Lägg där till att Trondheim-klubben redan i somras låg på för att få loss Örlund. Rosenborgs sportchef Erik Hoftun vill inte alls kommentera affären.

Annons

– Vi kommenterar inte enskilda spelare och jag kan varken bekräfta eller dementera det, säger Erik Hoftun till Sportbladet.

AIK:s sportchef Björn Wesström till samma tidning:

– Efter cupfinalen den 7 november kommer vi se över våra kontrakt, säger han.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2009-10-28 kl 13:24
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto