Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från La Liga på TV4 Play

Pellegrini under press

Spanien

Real Madrids tränare Manuel Pellegrini har det hett om öronen. Inte blev det bättre av att laget förlorade mot ett gäng amatörer från fjärdeligan. ”Avgå Pellegrini!”, skriver bland annat Marca.

Hört talas om Alcoron? Inte tidigare kanske men efter 4-0 mot Real Madrid har laget blivit känt ute i världen. Och superklubben Real ställde inte ens upp med ett reservlag.

”Det börjar se ut som förra gången”, skriver AS och syftar på galacticos-eran med Zidane och Beckham med flera under första halvan av 2000-talet.

Real har nu förlorat tre av fem matcher utan skadade stjärnan Cristiano Ronaldo, som var en del av den 2,6 miljarder dyra värvningsfesten i somras. Klubben har en budget som är 400 gånger större än tisdagens motståndare Alcoron.

Pellegrini har lovat att stanna även om sportdirektören Jorge Valdano inte garanterar chilenarens jobb efter lördagens match mot Getafe, skriver AP.

Annons

Presidenten Florentino Perez har pumpat in jättesummor för att försöka återuppbygga galacticos-eran som han skapade tidigare. Men experimentet slutade inte bra den gången och laget lyckades inte vinna trots att man, bland andra, hade Zinedine Zidane, Luis Figo och David Beckham i laget.

- Det är störande. Men det finns en lösning. Vi måste vinna våra kommande matcher, säger Albiol.

Enligt Albiol var det spänt i omklädningsrummet i halvtid efter att Pellegrini och ”Guti” haft heta ordväxlingar efter att mittfältaren blivit utbytt.

- Det var mycket spänning efter den första halvleken. Ingen var nöjd med vår insats, fortsätter han.

Alcorons anfallare Francisco Borja hade svårt att förstå resultatet.

- Sanningen är att det känns som en dröm. Vi spelade som det bara var en vanlig (division –fyra-) match. Vi hade elva spelare som kämpade som galningar.

Annons

Borja, som har säsongskort till Real Madrids matcher, ville inte kommentera om Pellegrini skulle fortsätta.

- Jag vill verkligen att Real ska vinna allting men här i Alcoron gör jag mitt bästa.

Publicerad 2009-10-28 kl 14:54
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto