Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Veteran på väg tillbaka till AIK

Allsvenskan

Helsingborgs målvakt Daniel Andersson var på väg tillbaka till AIK i somras men övergången rann ut i sanden. Men till nästa säsong kan det bli en comeback i Solna-klubben för den blivande 37-åringen.

- Min agent har haft fortlöpande kontakt med AIK, säger Daniel Andersson till lokaltidningen.se.

Daniel Örlund var på väg till Rosenborg under sommaren och redan då var Andersson påtänkt som en ersättare men då Örlund blev kvar i AIK blev det också så att Andersson stannade i Helsingborg.
Veterankeepern har blivit utkonkurrerad under säsongen av U21-landslagsmåvlakten Pär Hansson men har fått spela under den sista delen av säsongen, då Hansson varit skadad.

Andersson har själv aviserat att han vill bort från Helsingborg och klubben vill heller inte förlänga kontraktet med honom efter ett antal kritiska uttalanden från dennes sida.

Annons
- Jag har hela tiden sagt att jag vill fortsätta spela fotboll och min agent har behållit kontakten med AIK sedan dess. Jag tycker att jag har mycket kvar att ge, säger Andersson, som fyller 37 år i december.

I AIK kan dock situationen bli liknande som i Helsingborg för Anderssons del - utkonkurrerad av en yngre målvakt, då 23-årige Tomi Maanoja då lär vara tillbaka på allvar igen efter sin skada.

Publicerad 2009-10-30 kl 12:16
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto