Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Mellberg varnar för Torres: "Han har inga svagheter"

Landslag

Fernando Torres blir det stora hotet mot Sverige om man får tro Olof Mellberg.
- Torres blir säkert farlig, det är många som tror att han ska vara en stjärna i det här mästerskapet, säger han till fotbollskanalen.se.

Olof Mellberg har inte så bra koll på sina premiärmotståndare Grekland inför EM.
- Egentligen inte så jättebra. Vi har inte haft några genomgångar om motståndarna ännu. Vi kommer att ha flera och då får jag bra koll på hur de vill spela.

Är det några i Grekland som du mött tidigare? - Jag har mött Samaras, men jag vet inte om han spelar. Sedan har jag mött Charisteas när vi har spelat träningsmatch mot Grekland. Då var det säkert några till som var med.

Hur är det med Spanien då? - Jag har förstås lite bättre koll på Spanien och deras anfallare, vi mötte ju dem i kvalet nu så man har koll på nästan alla spelarna där.

Annons

Vem blir det största hotet mot Sverige? - Torres blir säkert farlig, det är många som tror att han ska vara en stjärna i det här mästerskapet. Möjligtvis spelar de med en forward och låter Torres vara själv där uppe. Men han har gjort det riktigt bra i Premier League i år också.

Vad gör honom så bra? - Han är ganska komplett. Inget speciellt egentligen, men han har inga svagheter. Dessutom jobbar han väldigt hårt.

Publicerad 2008-05-30 kl 16:06
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto