Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Newcastle bjuder 50 miljoner för Larsson

Sverige

LUGANO. Inte bara Zlatan gillar Sebastian Larsson.
Newcastle och Kevin Keegan har bjudit 50 miljoner kronor för svensken - men Birmingham vill ha mer.
- Jag har inga kommentarer, säger mittfältaren till fotbollskanalen.se.

Ända sedan Birmingham åkte ut Premier League har Sebastian Larsson varit ryktenans man. Fotbollskanalen.se avslöjade för en tid sedan att Newcastle är efter honom.
Nu kan fotbolllskanalen.se avslöja att klubben bjudit fyra miljoner pund för Larsson och försökt köpa loss honom före EM.

- Jag vill inte kommentera eventuella klubbar eller något om min framtid, jag har kontrakt med Birmingham och det måste jag respektera, säger Sebastian Larsson.

Hur ser du på Newcastle?
- Det är en stor och bra klubb och om man är intresserad är det smickrande. Men just nu sköter min agent (Per Jonsson) allt sådant och jag koncentrerar mig på EM.

Annons

Uppgifter till fotbollskanalen.se gör gällande att Per Jonsson träffat Newcastle och Kevin Keegan - hur ser du på det?
- Det kan jag inte kommentera.

Larssons agent Per Jonsson är den som försöker sy ihop en affär, för enligt honom är det inget snack om att Sebastian Larsson vill spela i Premier League även i höst.
- Bollen är hos Birmingham som säger att alla spelare är till salu till rätt pris, men att Sebastian var lagets bästa spelare säsongen som gick och att man inte kan sälja honom för småpengar.

Har du träffat Newcastle och managern Kevin Keegen?
- Jag har träffat ett par klubbar som visat intresse, så det ligger en viss sanning i det. Men som sagt ligger bollen hos Birmingham.

Birmingham köpte loss Sebastian Larsson från Arsenal för 18 månader sedan och betalade en miljon pund (cirka tolv miljoner kronor).

Annons
Klubben kan avvakta EM där en eventuell succé av Larsson skulle kunna höja priset ytterligare.

Förutom Newcastle är det ytterligare ett par klubbar i Premier League som vill ha svensken. Bland dem finns Wigan med Steve Bruce som köpte svensken till Birmingham och även Manchester City.
Men just nu är Keegens Newcastle klart hetast i jakten på Larsson.

Publicerad 2008-06-08 kl 17:09
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto