Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

RÖSTA: Vem ska ta över efter gamlingarna?

Sverige

EM-förlusten mot Ryssland kan vara sista matchen för flera av landslagsspelarna. Tyck till och diskutera om vilka du tycker ska ta ersätta dem i landslaget.

EM turneringen i Schweiz och Österrike är över för Sverige efter förlusten mot Ryssland. EM:s äldsta lag förlorade mot det yngsta laget och nu börjar flera spelare se slutet på sin landslagskarriär.

Marcus Allbäck har sagt att han är klar med landslaget och för Niclas Alexandersson, Fredrik Ljungberg, Anders Svensson och Daniel Andersson är landslagsframtiden oviss. Ingen av dem har definitivt sagt att de lägger av men de har alla indikerat att det kan komma att bli så. Henrik Larsson har dock sagt att han är tillgänglig för fortsatt spel

Listan på spelare som fått smaka på landslagsspel kan göras ganska lång, både utalandsproffs och allsvenska spelare står redo att ta över - Kennedy Bakircioglü, Marcus Berg, Rasmus Lindgren, Samuel Holmén, Behrang Safari, Stefan Ishizaki och Mattias Bjärsmyr har alla nämnts i landslagsdiskussionen.

Annons

Det de saknar i antal landskamper kanske de kan väga upp med ungdomlig entusiasm.

Publicerad 2008-06-19 kl 10:36
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto