Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Saleh imponerade på AIK - ''Beslut under helgen''

Allsvenskan

Filip Burkhardt fick lämna efter första träningen, men Yussuf Saleh imponerade desto mer på AIK under sitt provspel. Så mycket att det kan bli Solna-klubbens nästa värvning.

- Egentligen har vi hela transferfönstret på oss att diskutera, men då kanske någon annan klubb värvar honom. Vi kommer fundera över midsommarhelgen hur vi ska göra, säger Thomas Lagerlöf, AIK:s assisterande tränare.

Mittfältaren deltog i två av klubbens träningar i veckan och spelade dessutom hela träningsmatchen mot IFK Norrköping. En imponerande insats som dessutom kröntes med ett mål.

- Han såg bra ut och utmanade hela tiden med sin snabbhet och teknik. Dessutom blev det ett fint mål via en frispark från vänster, berättar Lagerlöf.

Det är en spelartyp ni eftersöker? - Vi är alltid öppna för bra spelare. Men med tanke på att vi har haft mycket skador på våra yttermittfältare så är det väl den positionen vi söker spelare till. Han är väldigt modern med sin snabbhet, svarar Lagerlöf.

Annons

Oskar Nyström
FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-06-19 kl 13:10

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto