Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Siwe ersätter inte Haginge - ÖSK fortsätter spelarjakt

Allsvenskan

Provspelande Tom Siwe blir inte Patrik Haginges ersättare. Därmed fortsätter Örebro SK jakten på nyförvärv.

- Jag har lärt mig att inte prata dagar eller veckor när det gäller nya spelare, det är rena gissningar i så fall. Ambitionen är att ha minst två nya spelare på plats i tid till AIK-matchen, säger sportchefen Lennart Sjögren till Nerikes Allehanda.

Enligt tidningen lär ÖSK ha erhållit ungefär två miljoner för försäljningen av Haginge till Djurgården. En del av dessa pengar kommer att återinvesteras i tvåa nya spelare. Men inte i holländska ungdomsproffset Tom Siwe som provtränat med klubben en tid.

- Vi gick in i säsongen med Patrik Anttonen och Joakim Green som högerbackar. Dem har vi kvar. Haginge såg vi som mittback, och det är där vi nu letar förstärkning, säger sportchefen.

Annons

Men högsta prioritet är fortfarande att hitta en ny anfallare. Örebro SK uppgavs vara intresserade av Olof Guterstam, men han valde Hammarby. Även en ny central mittfältare finns med på önskelistan.

Publicerad 2008-06-20 kl 14:22

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto