Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Burgic har hittat målformen: ''Viktigt för mig''

Allsvenskan

AIK:s Miran Burgic kom tillbaka från sin korsbandsskada i våras. Men den slovenska målkungen fick inte en enda fullträff på åtta matcher. Nu har anfallaren hittat formen - och gjort fyra mål på tre träningsmatcher.

- Det känns riktigt bra, jag är väldigt nöjd med mitt spel. Nu ser jag fram emot premiären nästa vecka, säger Burgic till FotbollDirekt.se.

Under träningsuppehållet har AIK spelat tre träningsmatcher och gjort tio mål totalt på dessa. Ett resultat av träningarna där störst fokus legat på offensiven. Och för Miran Burgic har det gett resultat.

- Jag gjorde fyra av målen och det är det viktigaste för mig. Jag har inte gjort mål på väldigt länge så det var skönt.

Det blev inte 90 minuter en enda gång i våras. Inbytt eller utbytt i alla åtta matcher - och inga mål. Miran Burgic hade minst sagt en tung vårsäsong. Men nu är formen på väg uppåt igen.

Annons

- Det har sett väldigt positivt ut, jag har gjort många mål nu och är väldigt nöjd med mitt spel.

På torsdag åker AIK till Örebro för att inleda andra halvan av allsvenskan. Burgic är laddad för spel - men kan få det svårt att slå sig in startelvan.

- Vi har några skador, men inte på någon anfallare, så konkurrensen är lika hård som innan.

- Startelvan ser nästan alltid olika ut, det är tränaren som bestämmer. Men jag är redo att spela.

Publicerad 2008-06-26 kl 12:23

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto