Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Agenten: ”Tror att Peter Larsson flyttar snart”

Allsvenskan

Peter Larsson kan vara på väg att flytta inom kort.
- Vi hoppas och tror att det är löst innan sommarfönstret stänger, säger hans agent Fabrice Picot till fotbollskanalen.se.

Peter Larsson var ett av vårens hetaste namn i allsvenskan och var högaktuell för den svenska EM-truppen. Men trots att Halmstadsförsvararen inte fick följa med till Alperna är intresset stort för honom.
- Ja, det är ett starkt intresse, bekräftar hans agent Fabrice Picot.

Varifrån kommer intresset? - Det kommer från två olika länder, men jag vill inte säga vilka.

Tror du att han kommer att spela i allsvenskan i höst? - Nej, vi hoppas och tror att det är löst innan sommarfönstret stänger.

Två av de klubbar som hittills varit hetast har varit Groningen och Fulham. Picot har tidigare berättat för fotbollskanalen.se om Fulhams intresse, men det var innan klubben klarade sig kvar i Premier League. Han sa då att det kunde vara intressant om laget klarade sig kvar - vilket man också gjorde.

Annons
Publicerad 2008-06-27 kl 15:26

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto