Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Allsvenska omstarten i fara för Gerzic

Allsvenskan

Ännu en spelare med bekymnmer. Örebros Nordin Gerzic skadade knäet i träningsmatchen mot Djurgården. Nu kan spel i den allvsenska omstarten vara i fara.

- Vi får avvakta och se vad som händer när svullnaden lagt sig, säger Örebros läkare Ulf Nordström till Nerikes Allehanda.

Gerzic dominerade på sin kant och låg bakom det första målet. Men med en kvart kvar av matchen gick Djurgårdens Markus Johannesson hårt in och fällde Gerzic - som haltade av och fick knäet omlindat. Diagnosen från Nordström var en blödning på det inre ledbandet i det högra knäet.

Det var en hastigt påkommen träningsmatch. Djurgården hade fått återbud av danska Sönderjyske och i stället blev det Örebro - som ville spela ihop truppen inför omstarten. I 4-3-3-uppställningen ville man ha en mer aggressiv hållning i mittfältet. Därför låg Gerzic och Fredrik Nordback högt i banan på varsin kant.

Annons

Det var i den 84:e minuten som Gerzic fick linka av. Och det såg inte lovande ut. Men Ulf Nordström ger lugnande besked.

- Jag tror inte att han blir borta så länge, det kan röra sig om en vecka.

I sådana fall innebär det att Gerzic skulle missa matchen mot AIK i den allsvenska omstarten. Men 25-åringen är inte helt uträknad för spel.

- Nja, det vill jag inte säga, det kan gå fort. Och han säger själv att det känns bättre redan nu. Enligt min bedömning ska vi inte räkna bort AIK-matchen ännu, säger Nordström.

Publicerad 2008-06-29 kl 09:56
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto