Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Rydström sågar Ingvarsson: "Fantastisk nivå"

Allsvenskan

Henrik Rydström har skrivit av sig igen.

Kalmars rivjärn Henrik Rydström var rejält förbannad på domare Martin Ingvarsson när han intervjuades av Canal Plus i gårdagens möte med AIK.

Anledningen var att han fått ett gult kort. I sin blogg i tidningen Barometern förklarade han sin version av anledningen till det gula kortet.

"Herr Ingvarsson varnade mig. Som han alltid gör. Han erkände en gång för länge sedan att han har problem att döma mig och han är den domaren i Allsvenskan som är sämst på att bemöta den verbala biten från spelarna. Istället för att avväpna med glimten viftar han med gula kort. Jag hade synpunkter på ett domslut, men jag sa ingenting som en lagkapten inte får säga. Direkt sa han åt mig att nästa gång blir det gult kort. ”Va? Får jag inte reagera?” undrade jag och det fick jag, men det skulle bli varning. När Obolo lite senare slängde sig och fick frispark sa jag att ”han slängde sig innan Rasmus hann tackla”. Gult kort. Fantastisk nivå. "

Annons
Publicerad 2008-08-05 kl 13:25
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto