Real slog Sporting i målfest

Spanien

Åtta mål bjöds publiken på när Real Madrid mötte Sporting i en träningsmatch i kväll. Real tog hem målfesten med 5-3.

I den första halvleken var Real Madrid omöjliga att rå på. När Gonzalo Higuain satte sitt andra mål och Real Madrids tredje hade klockan bara nått 24 minuter. Då hade även Arjen Robben satt ett långskott. Marat Izmailov kvitterade för Sporting efter en halvtimme, men innan halvtidsvilan hann Raul och Rafael van der Vaart utöka ledningen till hela 5-1.

Efter sju halvtidsbyten och ytterligare två under den andra halvleken var det ett försämrat Real Madrid som lät Yannick Djalo och Miguel Veloso reducera till 5-3

Publicerad 2008-08-28 kl 00:05