Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

TFF:s joker mot AIK

Allsvenskan

Trelleborg har bara förlorat en match efter uppehållet. En stor del i framgångarna har anfallsdoldisen Fredrik Jensen.

- Han har varit en nyckel för oss under vår uppryckning, säger Trelleborgs tränare Tom Prahl till FotbollDirekt.se.

Inför förra säsongen lämnade 23-åringen division 4-laget Höörs IS för Trelleborgs FF. Debutåret blev däremot inte alls vad han hade tänkt sig. Redan innan den allsvenska avsparken 2007 hade forwarden dragit på sig en korsbandsskada och säsongen var förstörd. Även 2008 har han haft en del skadebekymmer, men efter EM-uppehållet har Jensen varit hel och har då gjort tre mål - det senaste i derbyt mot Malmö FF.

- Han kom från en lägre division och korsbandet rök direkt. Fredrik har inte riktigt smält den ökade träningsdosen. Men han är beundransvärd på många sätt som kommit tillbaka och gjort det bra, berömmer Prahl.

Annons

Trelleborg har hela säsongen haft förtvivlat svårt att göra mål. Kanske kan Fredrik Jensen bli svarat på klubbens anfallsböner.
- Han är löpvillig och stark - Jensen har gjort tre mål på nio matcher och det är en bra utdelning. Han är värdefull för oss.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-08-29 kl 11:50
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto