Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Drugge efter vinst: "Vi kändes hetare än AIK"

Allsvenskan

AIK:s segerlösa svit fortsätter. Trelleborg visade mer vilja och vann tämligen rättvist med 2-0. Andreas Drugge satte spiken i kistan.

- Vi kändes betydligt hetare än AIK. Löpviljan och laddningen var större hos oss, säger Drugge till FotbollDirekt.se.

Ställningen var 1-0 till Trelleborg efter att Rasmus Bengtsson satt en något tveksamt dömd straff där Erik Sundin gick omkull i inledningen av matchen. AIK fick jaga kvittering större delar av matchen men var aldrig riktigt nära. Istället kunde Trelleborg kontra där Sundin spelade fram Andreas Drugge som definitivt avgjorde matchen i den 87:e minuten.

Rättvis seger för Trelleborg och förklaringen enligt Drugge: den egna hemmaarenan Vångavallen.

- Tror AIK hade svårt att ladda om efter derbyt mot Hammarby. De är inte vana vid den tystare atmosfär som finns på Vångavallen. Det märktes att de hade svårt att tända till och vi fick verkligen fördel av vår egen hemmaplan.

Annons

Segern ger ett tabellryck för Trelleborg som nu hyser goda förhoppningar om att slippa bottenstrid.

- Det ser väldigt bra ut. Men alla lag slår alla i allsvenskan så mycket kan fortfarande hända. Men vi sätter helt klart press på övriga lag där nere, menar Drugge.

För AIK fortsätter den negativa trenden. Segern hemma mot Ljungskile den 28 juli är senaste trepoängaren och diskussionerna kring tränaren Rikard Norlings vara eller icke vara i klubben lär ta ny fart.

Publicerad 2008-08-30 kl 19:44
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto