Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Bajen Fans: "Ställ er i DIF-klacken"

Allsvenskan

Hammarbys supportergrupp Bajen Fans uppmanar nu supportrarna att köpa biljett till Djurgårdens klackläktare i det derby där deras sektion stängts ner.

Bestraffningen från svenska fotbollförbundet efter skandalderby mot AIK – att Hammarbys klacksektion stängs ner i nästa hemmaderby mot Djurgården har kritiserats från många håll.
Bland annat har Hammarbys evenemangsansvarige Göran Rickmer skrivit följande i sin blogg på klubbens officiella hemsida:

” Att fatta ett beslut där man stänger av en läktardel i samband med en derbymatch är direkt korkat då konsekvenserna av ett sådant beslut kan bli långt värre än det man vill motverka.”

Även klubbens VD Michael Andersson har uttalat att han inte tycker att det går i linje med arbetet för positiv läktarkultur.

Annons

Nu kommer nästa smäll mot bestraffningen. Hammarbys största supportergrupp uppmanar, tillsammans med andra supportergrupper, alla Hammarbyfans att köpa sin biljetter till Djurgårdens klacksektion.

” Vi ska gå miste om säsongens sista hemmaderby för att något pucko har kastat in en fyrverkeripjäs”, skriver Bajen Fans bland annat på sin hemsida.

Publicerad 2008-09-15 kl 08:20
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto