Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från Serie A på TV4 Play

Zlatan: ”Hoppas att jag spelar mer än 600 matcher för Inter”

Italien

Det blev bara ett enda mål i matchen mellan Inter och Lecce men det hände ändå en hel del. Jose Mourinho tog sin 100:e raka hemmaseger och Javier Zanetti nådde en milstolpe då han spelade sin 600:e match för Inter.
- Jag hoppas jag spelar fler än sexhundra matcher, sade Zlatan efter Zanettis jubileum.

Det var tre sköna poäng för Inter inför Milano derbyt som går av stapeln på söndag den 28 september. Zlatan hade bland annat en ribbträff i första halvleken och tyckte det var svårt att spela mot Lecce.
- Lecce kom hit för att försvara sig. De gjorde det bra, alla försvarade, till och med deras anfallare, sade svensken efter matchen till Inters hemsida.

Till slut fick Inter ändå hål på Lecce då Mancini slog ett svepande inlägg som Zlatan nickade ner framför fötterna på Julio Cruz som sköt segermålet med elva minuter kvar av matchen.

Zlatan Ibrahimovic som har haft problem med sitt knä fortsätter att spela mycket för Inter. - Jag har inte spelat så här mycket på åratal, sade Zlatan som nu ser fram emot derbyt mot Milan på söndag.

Annons
- Nu måste vi återhämta oss inför derbyt. Vi är i topp i tabellen och det kommer att bli ett bra derby, och vi vill vinna det.
Publicerad 2008-09-25 kl 11:15
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto