Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Näfver petad igen - men ångrar inte flytt

Allsvenskan

Kristoffer Näfver bytte från Örebro till Djurgården i somras - för mer speltid. Hittills har det bara blivit fyra inhopp. Men 22-åringen ångrar ingenting.

Norrköping kommer till Stockholms Stadion och kämpar om överlevnad i allsvenskan. Men Djurgården har inte mycket kvar att spela för. Minst en tredjeplats krävs för kval till Europa. Då måste stockholmarna ta igen 14 poäng på sju matcher.

Ändå får inte Kristoffer Näfver chansen. I kväll är han inte ens uttagen i truppen.
- Det är klart jag vill spela mer. Men det är bara att fortsätta kämpa på träningarna. Jag tycker det har gått bra, så det är bara att hoppas på de sista matcherna nu, säger Näfver.

Än så länge finns inget uppvisat från andra klubbar och Näfver har själv inte letat något nytt.
- Vi får utvärdera efter säsongen hur det blir. Saker och ting händer sedan i januari.

Annons
- Jag trivs bra i Stockholm, men jag vill ju spela fotboll, fler matcher. Men jag har inte pratat om någon förlängning med klubben än.

Lånekontraktet med Djurgården går ut efter säsongen. Då är det ett år kvar på kontraktet med Örebro. Men Näfver har ingen större längtan tillbaka dit.
- Jag har inte pratat någonting med ÖSK. Man ska aldrig säga aldrig, men som sagt, jag trivs bra här i stockholm. Och jag ångrar aldrig att jag bytte till Djurgården, även om jag inte fått spela så mycket här.

Publicerad 2008-10-02 kl 16:28

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto