Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

INFÖR Halmstads BK - AIK: HBK ute efter revansch

Allsvenskan

Inför Halmstads BK - AIK

På matchens sista spark träffade Kenny Pavey Halmstads Peter Larsson i baken och bollen styrdes i mål. Med det målet vann AIK vårmötet mot HBK. Nu är hallänningarna ute efter revansch.

Halmstad

Janne Andersson, tränare:
- Visst tusan har vi varit mycket upp och ner resultatmässigt. Däremot tycker jag att vi spelmässigt är stabilare nu. Det är någon enstaka halvlek som vi fallit igenom. Precis som jag har tjatat om tidigare så har vi många unga och nya spelare. Det tar tid att spela ihop och jag är fortfarande övertygad om att tiden talar för oss.

Om AIK:
- De har också blandat sina resultat även om de nu inte har fått till det på ett tag. AIK är ett bra lag och rätt vad det är kommer det lossna. Hoppas att de börjar en bra period först efter helgens match.

Om läget i laget:
- Samma trupp som mot Gais och eftersom vi vann den matchen med 4-0 är det ingen vågad gissning att det också blir samma lag.

Annons

Preliminär startelva Halmstad:
Magnus Bahne - Andreas Johansson, Thomas Zvirgzdauskas, Tommy Jönsson, Per Johansson - Michael Görlitz, Tim Sparv, Sebastian Johansson, Marcus Olsson - Anel Raskaj, Anselmo

AIK

AIK har inte gått att nås för en kommentar.

Om läget i laget:
Nils-Eric Johansson är tillbaka efter avstängning. Kevin Walker är ett frågetecken.

Preliminär startelva AIK:
Tomi Maanoja - Markus Jonsson, Per Karlsson, Nils-Eric Johansson, Pierre Bengtsson - Gabriel Özkan, Jorge Ortiz, Daniel Tjernström, Kenny Pavey - Ivan Obolo, Saihou Jagne

FD-kommentar:
- Bergochdalbane-laget Halmstads BK fortsätter jaga platserna bland de fem främsta i allsvenskan. Senast mot Gais såg HBK ut som ett formstarkt gäng igen, men det brukar svänga för Halmstad och det är absolut ingen garanti för att Janne Anderssons manskap ska lyckas mot AIK.

Annons

Ni kan AIK:s krissäsong vid det här laget. Laget "kan inte vinna längre" och halkar längre ner i tabellen. Tränaren Rikard Norling måste gjuta nytt mod i sitt manskap för att få till första segern på över två månader.

Publicerad 2008-10-05 kl 09:55

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto