Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Furuseth tränar med Trelleborg

Allsvenskan

Fotbollskanalen.se kan avslöja att förre Hammarbyspelaren Petter Furuseth kan vara på väg till Trelleborg.
- Han tränar med oss och det är en giftig spelare, säger Tom Prahl.

Petter Furuseth tränar just nu med Trelleborg. Norrmannen, som tidigare spelat i Hammarby och Örebro är klubblös och just nu bosatt i Malmö.

- Han bor i Malmö därför att hans fru har fått jobb där och de har barn och så. Han helt enkelt i ett läge där fotbollen kanske inte är det viktigaste, säger Trelleborgs tränare Tom Prahl till fotbollskanalen.se.

Är det aktuellt att värva honom?
- Det vill jag inte kommentera.

Petter Furuseth gjorde sitt första träningspass med Skånelaget igår och Tom Prahl vill inte kommentera hur länge spelaren ska träna med klubben. Men han har helt klart ett god ord över för norrmannen.

Annons

- Han är en giftig spelare. Jag kommer ihåg honom väl från när han spelade i Hammarby och även Örebro, och han visade på träningen att han är duktig.

Publicerad 2008-10-16 kl 11:42

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto