Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

''Jag saknar AIK - men tänker inte på allsvenskan''

Allsvenskan

Moldes Mattias Moström saknar AIK, men inte allsvenskan eftersom han anser att den norska ligan är bättre.

Den avige yttermittfältaren hamnade hos norska Molde efter säsongen 2006 när AIK valde att inte satsa vidare på honom. Molde låg då i andradivisionen, men hade inte några som helst problem att ta sig upp till Tippeligan igen. För 25-åringen har det varit mycket upp och ner sedan övergången. Mycket på grund av skadebekymmer.
- Jag har haft problem med ljumsken hela året och inte lyckats komma igång ordentligt, berättar Moström.

- Det kom efter fem matcher - jag fick behandling, men det hjälpte aldrig. Så fort jag varit igång under en period och börjat hitta formen så har det gått upp igen.

Mattias Moström har under sina två säsonger i Norge gjort 33 matcher och svarat för två fullträffar. Tränaren Kjell Jonevret är mycket nöjd med sin adept, men hade gärna sett att målfabrikationen hade varit något bättre.

Annons
- När Mattias varit frisk har han varit riktigt duktig och han jobbar alltid hårt. Men som ytter har han bidragit med lite för lite mål, konstaterar Jonevret.

Mittfältaren har ett år kvar på sitt kontrakt och han är helt inställd på att fullfölja sitt avtal med Molde som med två omgångar kvar att spela är tia i tabellen.
- Jag trivs bra här både på planen och utanför. Nu hoppas jag på att få vara helt frisk en säsong och verkligen visa vad jag kan. Jag siktar in mig på ett nytt år med Molde.

Lockar allsvenskan igen? - AIK saknar jag, men annars tänker jag inte på allsvenskan. Det är bra liga här, till och med lite bättre.

Följer du AIK? - Ja, jag följer AIK varje dag via Internet. Självklart är det en besvikelse och jag har ingen aning varför det inte fungerar. Nu för tiden är jag bara supporter, säger Moström.

Annons
Publicerad 2008-10-23 kl 18:22
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto