Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

''Nuvarande ledningen en fara för AIK''

Allsvenskan

Stefan Söderberg är borta från AIK sedan tre år tillbaka. Nu ryktas han vara på väg tillbaka igen. Men den förre sportchefen tycker att AIK:s ledning gjort bort sig i Rikard Norling-affären.

- Beslutet om Rikard är taget sedan länge, det är jag övertygad om, säger Söderberg till FotbollDirekt.se. Det är för dåligt att ledningen försökt mörka det uppenbara och snärjt in sig.

- Jag är oroad för AIK. Det är för mycket fram och tillbaka. Det här är inte bra för klubben. Nu är det svårt att säga vad som är rätt och fel kring det här med Rikard Norling. Jag har inte hela bilden och vill inte säga för mycket om det.

Söderberg vill alltså hålla igen. Vill inte störa. Han vill inte göra situationen värre än den är i AIK. Men Söderberg, som ännu är avlönad av sin gamla arbetsgivare, har svårt att acceptera att klubben kan vara på väg in i en skakig period igen.

Annons

- Det är för många katter bland hermelinerna, om du förstår vad jag menar? Det finns människor i klubben i dag som utnyttjar AIK för sin egen sak. Det är inte bra. Det är en fara. Så får det inte vara. Det är klubben som är viktigast och så måste det alltid vara, men så är det inte i dag.

- Det är överhuvudtaget inte riktigt kompetent folk i styrelsen.

Mannen med hatten - som han kallats genom åren - pekar i nästa ögonblick med hela handen på främlingslegionen AIK blivit. Söderberg räknar och kommer fram till att det bara är två spelare kvar i AIK sedan han lämnade för tre år sedan.

- Eller det är snarare sagt en enda. Rubarth har ju slutat så nu är det bara Daniel Tjenström. Namn som Daniel Örlund, Roland Åhman Persson och Nicklas Carlsson hade kunnat ha stor betydelse för AIK i dag. Det måste finnas lite själ, annars går det inte i längden

Annons
Publicerad 2008-11-11 kl 09:42

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto