Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

ÖSK har samlat in 14 miljoner

Allsvenskan

Nu står det klart att Örebro-fotbolls riskkapitalbolag har samlat i hop 14 miljoner kronor. Tanken är att en stor del ska gå till nya spelare.

? Spelarinvest mår bra. Visserligen är vi inte riktigt färdiga och mycket kan hända under de här sista månaderna av året, men vi kommer att redovisa ett positivt resultat i år. Grunden inför nästa år är väldigt vällagd, berättar bolagets ordförande Curt Gruvaeus för Nerikes Allehanda.

Riskkapitalbolaget Spelarinvest vill förstärka ÖSK-truppen. Mest av allt med en offensiv mittfältare.
Fyra-fem miljoner finns i dagsläget avsatta för nya spelare. Ett gott framtidsperspektiv efter många tunga år.
Säsongen som gick ser ju ut att ha blivit till en vändning med en fin tabellplacering, bra publiksiffror och inte minst en stabil ekonomi för den tidigare konkurshotade klubben.

Annons
Nu vill ÖSK ha in 1-2 nya spelare till kommande säsong.

- Blir kanske en eller två spelare till. Man bör förstärka mittfältet, helst med en offensiv mittfältare, fortsätter Gruvaeus.

- Det finns fyra-fem miljoner, men självklart ska man agera så klokt det går. Men investeringarna innan sommaren med Kim Olsen och Robin Staaf slog väl ut.

ÖSK:s spelarinvest innehåller nu cirka 200 aktieägare och det totala investerade beloppet uppgår nu alltså till cirka 14 miljoner kronor. En ökning på cirka en miljon bara från i våras.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-11-16 kl 13:10
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto