Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Nannskog: Landslaget är som en sekt

Landslag

AMSTERDAM. Daniel Nannskog har vunnit norska skytteligan tre av de senaste fyra åren. Ändå finns ingen plats i blågult.
- Jag är inte fin nog för landslagsfamiljen, säger han till Offside.

I Norge är Daniel Nannskog hur stor som helst efter att ha skjutit ligaguldet till lilla Stabaek och prenumererat på skytteligatiteln. I senaste Offside träffar magasinet Nannskog i klubben och han berättar om sin frustration över att bli ratad av blågult.

- Lite hoppas man ju. Jag vet att de varit och kollat några gånger. Men de tycker kanske inte att jag passar in i truppen. Det känns som att det är en familj, att de inte släpper in några nya i den där landslagsfamiljen. Fan, ibland känns det som att landslaget är som en sekt, säger Daniel Nannskog till Offside.

- Nä, jag är inte fin nog för landslagsfamiljen. Mästare i Norge, skyttekung, det spelar fan ingen roll. De har ingen koll på oss i Norge. Man fattar nog inte.

Annons

Enda gången Daniel Nannskog fick chansen i landslaget var på vinterturnén 2007 då han gjorde mål och var bästa forward. Men det blev inget mer efter den insatsen och i Offside så är han öppen med sin frustation.

- Jag trodde att jag skulle komma med i landslaget efter den turnén. Men jag har fortfarande inte hört något från dem. Kanske gillade de inte mig, jag vet inte. Jag har alltid varit sån, jag försöker vara go och glad. Självklart är jag lite grov i käften ibland, så är det. Men jag tror jag lyckas rätt bra med att sprida god stämning i truppen, säger han till tidningen.

Publicerad 2008-11-19 kl 12:36
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto