Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Läs Lundhs krönikor

Olof Lundh

Precis som vi skrev i förra veckan så får '''Siggi Jonson''' och '''Paul Lindholm''' gå med omedelbar verkan. Inget som förvånar. De har underlevererat big time.

Djurgårdens vd '''Alf Johansson''' har utrett och kommit fram till att detta var enda vägen. Han säger sig ha gått grundligt tillväga. Okej, för min del räckte att kolla tabellen och truppen.

Visst, Dif har haft sin beskärda del av skador och det har varit en hel del turbulens. Ändå: det var för svagt att komma tolva och inget talade egentligen för att Siggi och Pålle hade mer i sig.

Nu är frågan vem som kommer härnäst? Att '''Zoran Lukic''' var högaktuell som individuell tränare berättade han för fotbollskanalen.se redan i september - även om det hängde på '''Bosse Lundquist'''.

Däremot är det tveksamt att '''Sören Åkeby''' är mannen som tar plats nummer två, enligt vad jag hört. Det är inte uppskattat i hela Dif-ledningen.

Annons

Fast det är '''Göran Aral''' som äger den frågan - han är redan i gång och snackar med folk. Han måste sälja in det namnet och den tanken rejält.

Ett annat namn det talas om är '''Håkan Ericson''', '''"Åby" Ericsons''' son som jobbat med Aral på förbundet.

Många Dif:are vill se '''Magnus Pehrsson''' göra comeback efter ett år i Gais. Konstigt bara att i princip samma ledning tyckte att han var fel för bara ett par år sedan, medan han nu är het.

Gais lär kräva rejält med stålar för den förre Dif-spelaren. Och frågan är om Pehrsson vill komma in i det här läget? Med Aral som överhuvud? Jag tror inte det.

Att Qviding snackar om att inte släppa Lukic kan man ta med en näve salt. Tränaren är lovad att få gå om det kommer ett bättre bud. Visst, Qviding kanske vill ha en slant och det kan Djurgården hantera.

Annons

Känns som att det finns en del att jobba med för de nya Dif-tränarna. Och att det inte är raka vägen till SM-guld direkt.

Sedan är det inte utan att jag kommer att sakna den rake och frispråkige Paul Lindholm. Han har bjudit till genom åren.

Publicerad 2008-11-27 kl 23:26
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto