Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

”Hammarby ligger bäst till för Gerrbrand”

Allsvenskan

Patrik Gerrbrand får bara lämna Fredrikstad om klubben samtidigt värvar en ny back. Och som ny klubb är Hammarby det främsta alternativet, berättar hans tränare Anders Grönhagen för fotbollskanalen.se.

Förre Hammarbybacken Patrik Gerrbrand är aktuell för comeback på Söderstadion. Hammarby vill ha försvararen och Fredrikstads tränare Anders Grönhagen berättar att klubben kan tänka sig att släppa honom – om de värvar nytt.

- Vi kom tvåa i år och vill etablera oss som ett topplag, samtidigt som vi ska ut i Uefacupen. Det blir cirka 50 matcher i år och jag har sagt att om vi inte får in någon där så säljs han inte. Det är en utgångspunkt som jag har meddelat vår styrelse och de andra som styr här, förklarar tränaren.

Samtidigt måste klubben ta ställning till vad man prioriterar – mittbackens tjänster under året, eller övergångssummor. I nuläget har Gerrbrand ett år kvar på kontraktet och priset sjunker snabbt.

Annons
- Jag har pratat med Patrik och han är ju införstådd med att han faktiskt har ett år kvar på sitt kontrakt. Han i inte i en säljposition, men alla är ju till salu, säger Grönhagen.

Blir Hammarby nästa klubbadress?
- Om han återvänder så är det ju klart att det är Hammarby som ligger bäst till. Men han är också aktuell för klubbar i andra länder.

Publicerad 2008-11-21 kl 12:40
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto