Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Sören Åkeby väljer Giffarna: För stökigt i Dif

Allsvenskan

Sören Åkeby valde bort Djurgården sett till kaoset i klubben.
Enligt vad fotbollskanalen.se erfar stannar han i GIF Sundsvall.
- Jag kan inte kommentera det, säger Åkeby till fotbollskanalen.se.

Djurgården ville gärna se Sören Åkeby tillbaka i klubben ihop med Zoran Lukic, men det blir ingen comeback för Åkeby. Den tidigare Dif-tränaren väljer att stanna i nerflyttade Sundsvall, enligt vad källor uppger för fotbollskanalen.se.

- Jag kan inte kommentera det, säger han.

Har du klart med nytt jobb?

- Inte omöjligt men det är inte riktigt klart än, det är några detaljer som återstår, men jag kan inte säga något om det.

Däremot är Sören Åkeby öppen om att han inte gick vidare med Djurgården efter att ha träffat Bosse Lundquist på en lunch och sedan samtalat med Dif-basen ytterligare per telefon.

Annons

- Utan att jag fått ett konkret anbud så kan jag säga att jag inte är intresserad. Vi kom aldrig så långt i diskussionen som till ett konkret anbud, säger Sören Åkeby.

- Men det är för stort kaos i Djurgården och det passar inte mig. Det är bra för laget om det är lugn och ro i en förening och då handlar det även om styrelse och administrativ organisation. Mitt intryck är att det är för stökigt i Djurgården och att det kommer att ta tid att få ordning på det.

Sören Åkeby har efter tiden i Djurgården haft det tufft. Han fick sparken i AGF Århus 2005 och i Ålesund i år och fick inte förlängt med Malmö efter två tuffa år. I höst hoppade han in i Sundsvall, men kunde inte rädda klubben kvar.

Nu får han chansen att ta upp klubben igen.

Publicerad 2008-11-24 kl 14:20
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto