Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Måndagens Silly Season - AIK vägrar sälja Tjernström

Allsvenskan

FotbollDirekt.se listar de senaste ryktena och övergångarna från allsvenskan och superettan.

Fredric Lundqvist hjälpte Sören Åkeby under hösten som assisterande tränare i GIF Sundsvall. Nu är han åter påtänkt för jobbet. (Dagbladet i Sundsvall)

Regerande svenska mästarna Kalmar FF har valt att flytta upp Marcus Mårtensson i A-truppen från Tipselit-truppen, i vilken han har ingått sedan 2005. (kalmarff.se)

Örebro kan glömma Daniel Tjernström. Sportchefen Björn Wesström slår fast att han är AIK:s lagkapten också 2009. Parterna har fört diskussioner, men inte kommit fram till någon lösning. (Nerikes Allehanda)

Superettans nykomling Trollhättan jagar förstärkning inför avancemanget till den högre serien. Oddevolds Mattias Karlsson är aktuell för en flytt, då han är kontraktslös. (Bohuslänningen)

Annons

Mattias Mete. Där kan ni ha namnet på Sirius nästa nyförvärv. 21-åringen, för tillfället i Syrianska, har blivit ett erbjuden ett kontrakt och skriver på i början av veckan. (Upsala Nya tidning)

AIK har gjort klart med ännu en assisterande tränare. Christer Swärd lämnar jobbet på Svenska Fotbollförbundet, där han jobbat som riksinstruktör. Tidigare har klubben gjort klart med Andreas Alm som assisterande tränare bakom nye chefstränaren Mikael Stahre. Det betyder samtidigt att dörren stängs för Nebojsa Novakovic på den positionen. (aikfotboll.se)

AIK:s utlånade målvakt Daniel Örlund nobbar Fredrikstad. Det betyder att han återigen är AIK:s spelare.

Magnus Pehrsson är nu definitivt klar för Ålborg till Gais stora besvikelse.

Publicerad 2008-12-01 kl 18:09
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto