Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Walker: ''Jag har några grejer på gång''

Allsvenskan

Örebro SK:s Robert Walker har inte fått mycket speltid den gångna säsongen och nu börjar han fundera på sina alternativ. Mittfältaren är inte säker på var framtiden finns.

- Mycket möjligt att den finns i någon annan klubb, säger Robert Walker till FobollDirekt.se.

Om Robert Walker inte skulle hitta någon ny klubb så är siktet inställt på att fortsätta i Örebro då han har ett år kvar på kontraktet.
- Vi får se vad som händer. Jag har några grejer på gång, säger han.

I fjol var fyra klubbar intresseradede av att låna Walker, men Örebro ville inte släppa mittfältaren då på grund av att truppen var för tunn.

Förra säsongen fick talangen bara spela 30 minuter i sträck på sin ordinarie position, något som gjort att han börjat fundera på sina alternativ. Tidigare i höstas pratade den unge mittfältaren om att han ville lämna klubben för att få speltid och ta ytterligare ett steg i sin utveckling.

Annons

Tror du att du kommer få chansen i Örebro nästa säsong? - Det kan inte jag tro, enligt mig borde jag ha fått chansen redan förra säsongen på mittfältspositionen. Men det är inte min sak att tycka.

Publicerad 2008-12-07 kl 10:06
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto