Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Fredagens Silly Season - Bajen snackar med Touma

Allsvenskan

Här är några av fredagens mest spännande rykten och övergångar i den allsvenska fotbollen. Silly Season till 100 procent.

Hammarbys VD Michael Andersson bekräftar att klubben har kontakt med Sharbel Touma som numera spelar i Borussia Mönchengladbach. (Eurosport.se)

Gefle IF:s mittfältare Johan Claesson har skrivit på för Portland Timbers i amerikanska USL One. 27-åringen lämnar gästrikarna som Bosman. (gefleiffotboll.se, FotbollDirekt.se)

Andreas Dahlén , vänsterback i Gefle, har förlängt sitt kontrakt med ytterligare ett år. Däremot är det klart att Andreas Revahl lämnar klubben. Revahl ska nu satsa på sin civila karriär. (gefleiffotboll.se)

Brommapojkarna värvar 25-årige Labinot Kelmendi från Karlskrona AIF. Kelmendi har blivit utsedd till division 2 Södra Götalands bästa mittfältare. (brommapojkarna.se)

Annons

Mycket IFK Norrköping denna dag. Klubben har nu fått in bud på Felix Magro, Daniel Bamberg och Kevin Amuneke. Klubbens ordförande Hans Lundin räknar med att det blir försäljning av trion i vinter. (FotbollDirekt.se)

Klubbens ytterback Gunnar Thor Gunnarsson kommer lämna IFK Norrköping. Gunnarsson har fått tillåtelse att förhandla med andra klubbar och pratar nu med isländska Valur. (FotbollDirekt.se)

Norrköpings lagkapten Mikael Blomberg har beslutat sig för att fullfölja sitt kontrakt med klubben. (Folkbladet)

Dessutom har IFK förlängt med talangen Andreas Haglund. Det nya kontraktet sträcker sig till och med 2011. (ifknorrkoping.se)

Ljungskiles mittback David Leinar uppges vara nära en övergång till Örgryte. (Bohuslänningen)

Ängelholms succétränare Roar Hansen har fått tillåtelse att träffa norska Haugesund. Men han har inte fått något kontraktsförslag av klubben. (Helsingborgs Dagblad)

Annons
Publicerad 2008-12-19 kl 18:04
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto