Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från La Liga på TV4 Play

Chelsea vill värva 11-årig Barça-talang

Spanien

Londonklubben Chelsea är mycket intresserat av att ”värva” den elvaårige målvakten. Löftet Juan Carlos Llera kan flytta omedelbart då han saknar kontrakt med Barcelona.

Det råder ingen tvekan om att Barcelonas spelarutveckling håller en mycket hög klass, och att det är normalt att Europas giganter spanar in talangerna i den katalanska klubben.

Det senaste värvningsryktet har uppstått efter att Chelseas scouter vid flera tillfällen har spanat in den blott 11-åriga målvakten Juan Carlos Llera, som till vardags spelar i Barcelonas ungdomslag Alevin A.

På grund av spelarens ringa ålder saknas kontrakt med Barcelona, och han kan därför välja, med målsmans medgivande, att omedelbart fortsätta utvecklingen på annat håll i Europa.

Det har engelsmännen tagit fasta på, och enligt den spanska tidningen Marca vill Chelsea att målvaktstalangen och hans familj flyttar till England så snart som möjligt. Men det finns förstås fler som följer den förmodade stjärnspelaren.

Annons

Tillexempel Atletico de Madrid och Villarreal uppges också vara mycket intresserade av att locka Llera, med familj, till de egna ungdomsleden.

Publicerad 2008-12-30 kl 13:20
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto