Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ronaldo avfärdar Real Madrid – igen

England

Cristiano Ronaldo inledde det nya året med att ännu en gång dementera ryktena om att han ska vara på väg till Real Madrid.
- Jag vill stanna hos United, säger han.

I somras var det följetongen som aldrig ville ta slut. Och under hösten har det med ojämna mellanrum dykt upp nya rykten om Cristiano Ronaldo till Real Madrid. Oftast till Alex Fergusons stora förtret.

Nu har portugisen i en intervju på Manchester Uniteds officiella hemsida ännu en gång försökt sätta stopp för historien om hans eventuella flytt till de regerande spanska mästarna.
- Det folk pratar om nu är inte sant, sade han om de senaste Real-ryktena.

- Den som säger något sådant är en lögnare eftersom jag är lycklig hos United. Jag vill stanna här, jag känner mig hemma här, fortsatte han.

Trots att somliga fans på Old Trafford visade sitt missnöje med Ronaldo när han återvände efter sommarens skadefrånvaro säger han sig ändå känna fansens stöd.

Annons
- När jag kom till stadion för att spela min första match var jag lite nervös. Men fansen har varit juste mot mig och det är därför jag tycker att unitedfansen är fantastiska, sade han.
Publicerad 2009-01-01 kl 13:03
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto