Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Zenitdirektör bekräftar Arsjavin-förhandling med Arsenal

England

Enligt Sky Sports har Maxim Mitrofanov, Zenits generaldirektör, bekräftat att man för en diskussion med Arsenal om en försäljning av Andrej Arsjavin.

Ända sedan Andrej Arsjavin slog igenom hos den breda fotbollspubliken i och med Zenits vinst i Uefacupen, och Rysslands framfart i sommarens fotbolls-EM, har det spekulerats och ryktats om vart ryssen kommer att flytta – för det har inte handlat om ”om” han skulle flytta, utan ”när”.

Arsjavin har kopplats ihop med en mängd klubbar runt om i Europa men det har inte blivit någon affär. Nu rapporterar dock Sky Sports att en flytt till Arsenal kan vara på gång.

Enligt den brittiska nyhetsstationen har Zenit St. Petersburgs generaldirektör Maxim Mitrofanov bekräftat för dem att Zenit för samtal med Arsenal om en flytt till London för Andrej Arsjavin.

Annons

Zenit värderar Arsjavin till 20 miljoner pund, drygt 230 miljoner kronor, samtidigt som Arsenal tros vara beredda att betala betydligt mindre.

Mitrofanov ska ändå känna sig hoppfull om att en affär ska kunna sys ihop inom de närmaste fjorton dagarna.

Arsenals manager Arsene Wenger ska tidigare har tonat ner de rykten som placerat Arsjavin i klubben. Men in samband med att man tappat Cesc Fabregas på grund av skada har Wenger antytt att han överväger att värva en spelare av ”hög klass”.

Publicerad 2009-01-07 kl 09:15
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto