Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Öis Zavadil på väg bort - ''Utländska klubbar har lagt bättre bud än oss''

Allsvenskan

Örgryte ser ut att få svårt att behålla Pavel Zavadil. I dag bekräftas att han har flera utländska bud som är bättre än vad ÖIS kan erbjuda.

- Jag vet att han har flera bättre anbud från utlandet än det vi har erbjudit honom, avslöjar Örgrytes ordförande Lars Ranäng för FotbollDirekt.se.

Förhandlingarna med Zavadil, 30, har försvårats av förtroendeproblem från ÖIS sida gentemot Zavadils förhandlare.
Ranäng visar besvikelse gentemot agenten.

- Jag vet inte, men vi har väl blivit osäkra på vem hans agent jobbar för? Jobbar han för Pavel eller jobbar han för sin egen vinnings skull?

Pavel Zavadils säsong hade under alla omständigheter stort värde för ett Örgryte som lyckades ta sig tillbaka till Allsvenskan igen - och det till stor del genom vad Zavadil åstadkom.

Annons
Men trots det är inte ÖIS ordförande beredd att gå längre än det bud som presenterades innan jul.

- Vi har erbjudit honom ett kontrakt som är klart bättre än det han hade förra säsongen, men vi är inte beredda att sticka i väg.

Vet du vart han står gentemot intresserade klubbar?

- Det vet jag i dagsläget inte. Nu har vi inte pratat på några veckor men han har lovat att inte bestämma sig innan han pratat med oss igen.

Har ni råd att förlora honom?

- Frågan är hur länge till han lyckas som han gjorde förra säsongen med tanke på att han inte är så ung längre? Det får vi också fråga oss.

- Men det finns oklarheter kring om han är tillräckligt snabb för Allsvenskan och han har också hunnit passera 30. Sådana saker måste vi också ha i minnet.
Publicerad 2009-01-09 kl 12:27
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto