Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från Serie A på TV4 Play

OFFICIELLT: Kaka nobbar Citys megabud

Italien

Kaka har nobbat Manchester Citys fantasibud på 1.2 miljarder.
- Mitt mål är att i framtiden bli Milans kapten, säger Kaka till tv-kanalen Mediaset.

Nu är det bekräftat att Man City har erbjudit AC Milan den astronomiska summan 1.2 miljarder för brassen Kaka. Budet bekräftades av Kakas rådgivare Diogo Kotscho under onsdagen.

Ungefär samtidigt blev det officiellt att Kaka bestämt sig för att nobba budet.
- Jag har redan nobbat stora bud. Mitt mål är att i framtiden bli Milans kapten, säger brassen. Jag vet att det finns en hierarki och att Maldini, Ambrosini är före mig men efter..., säger han till tv-kanalen Mediaset som ägs av Milans ägare Silvio Berlusconi.

Om det ändå blir affär så blir Kaka den dyraste spelaren någonsin och Kakas rådgivare Diogo Kotscho bekräftar dock att City är i Milano för att förhandla:

Annons
-Vi vet om mötet i Milano och väntar på att klubbarna ska börja förhandla. Om det blir så är det inte pengarna som stoppar en övergång, säger Kotscho till Sky Sports.

Utöver övergångssumman på 100 miljoner pund så erbjuds Kaka en rekordlön på 15 miljoner pund (180 miljoner kronor) om året, skriver Daily Mail och The Sun.
Manchester City ligger på 15:e plats i Premier league och är bara två poäng över nedflyttningsstrecket.

Franske eleganten Zinedine Zidane har det nuvarande övergångsrekordet inom fotbollen. Han kostade 712 miljoner när Real Madrid köpte honom från Juventus i juli 2001.

Publicerad 2009-01-14 kl 16:15
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto